1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Balaban hayatını kaybetti
Balaban hayatını kaybetti

Balaban hayatını kaybetti

3 dönem Fındıklı Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Adnan Özbalaban hayatını kaybetti

A+A-

Eski Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban geçirdiği rahatsızlık sonrası 64 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Balaban'ın cenazesi bugün ikindi namazı ardından Ankara Beytepe Mahallesi Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

adnan.jpg

Adnan Özbalaban Kimdir?
1960 Fındıklı doğumlu olan Adnan Özbalaban ilk,orta ve lise tahsilini Ankara’da tamamlayarak,Gazi Üniversitesi Mühendis ve Mimarlık Fakültesi İnşaat mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Yabancı dili Almancadır.1986 yılında Artvin Köy hizmetleri İl Müdürlüğü’ne mühendis olarak atandı.1988-1995 yıllarında Artvin İl Müdürlüğü Etüt proje ve şube Müdürlüğüne,1995-1996 yıllarında Yol Yapım Şube Müdürü olarak görevine devam etti.

1996-1999 yıllarında Gümüşhane Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde Müdür muavini,2000-2002 yıllarında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Asfalt Yapım Şube Müdürü ve 2002-2003 yıllarında Rize Köy Hizmetleri il Müdürü olarak görev yaptı.2003 yılında AK Parti'den Fındıklı Belediye Başkanı olarak göreve seçildi ve 3 dönem üst üste başkanlık yaptı. yaptı.29 Mart 2009 Yerel seçimleri neticesinde tekrar seçilerek Fındıklı Belediye Başkanı olarak görevine devam etti.

Evli 3 çocuk babası olan Adnan Özbalaban, ilk görevine özel bir şirkette şantiye şefi olarak başlamıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum